Categorie├źn
Therapeuten

Nicole Ruskus

Ik ben Nicole van Schaik – Ruskus. In 2005 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en aan het eind van dat jaar ben ik begonnen met werken als invaller in Reek. Deze invalklus werd na een jaar een vaste baan. Toen het tijd werd voor mijn werkgever om met pensioen te gaan kreeg ik de gelegenheid om de praktijk over te nemen. Best spannend. De mensen en het werken in Reek was mij dermate goed bevallen, dat de keuze gauw was gemaakt. Met als gevolg dat ik begin 2010 de praktijk heb overgenomen.

Oedeemtherapie

Sinds die tijd zijn er wel wat dingen veranderd. Actieve therapie is een grotere rol gaan spelen. Daarnaast ben ik diverse cursussen mbt fysiotape gaan volgen en heb ik in 2011 de opleiding tot oedeemtherapeut gevolgd. Hierdoor kunnen wij de patienten diverse behandelmogelijkheden bieden.
Binnen de praktijk staat aandacht voor de patient voorop. Waarbij een actieve deelname van de patient in zijn/haar eigen herstelproces zeker niet vergeten wordt. Samen wordt er zo naar een zo spoedig mogelijk herstel gewerkt.